lørdag 15. november 2014

Kanosesongen er over


I dag ble Ally pakket ned for vinteren. Hun har ligget uvirksom på terrassen så og si hele høsten. Litt synd det, men det har vært færre fine helger denne høsten enn i fjor. Det har ikke fristet særlig med tur på vannet.

Sesongen sett under ett har gitt fine kanoturer, men langt færre enn fjoråret. Høydepunktet i år er selvsagt turen gjennom Vätsäri ødemarksområde i Nord-Finland. Den var uforglemmelig. Nevnes også må turen i Øvre Pasvik. Ellers har det kun blitt et par småturer i distriktet her på Haugalandet der første turen på Vigdarvatnet allerede i mars må nevnes spesielt. Den var flott! Nedenfor har jeg samlet turene i kronologisk rekkefølge denne sesongen.

Magiske Vigdarvatnet
Sa jeg kanoperle?
Tidlig ut i dag
Tidlig avgårde med Ally
Øvre Pasvik nasjonalpark
Drømmen om Vätsäri
Kort kanotur

Stemninger fra Vigdarvatnet (video fra første turen)

For neste år har jeg ingen store kanoplaner, men regner med Ally er på vannet igjen i mars-april avhengig av vinter og vår. Ser fram til det.

2 kommentarer:

Kjell Gunnar Klaksvik sa...

Min Ally-kano har ikke vært mye brukt de par siste sommerene, men jeg har den og den ligger ferdig oppslått i garasjen om jeg vil ta en tur. Her jeg bor er det ingen spesielle kanoområder, men den har noen turer til noen fiskevann og den har vært brukt i Femundsmarka.

Jeg har konkludert med at den ikke blir like mye brukt hvert år, men jeg er sannelig glad jeg har "frøken Ally" likevel :)

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Ally er et av de aller beste friluftsutstyrkjøpene jeg har gjort. Det er garantert! Jeg har noen fiskeplasser i vann som er vanskelige å komme til uten Ally. Der kommer hun alltid til sin rett. :)

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.