fredag 4. november 2016

Sesongslutt?


Det er kun noen varmegrader ute og bilen er vinterskodd. Fjelltursesongen er over for undertegnede. Bildet ovenfor er en god indikasjon på nettopp det.

Bildet ovenfor er fra i dag og er fra Etne Røde Kors sitt webkamera i Etnefjellene, på ca. 500 moh. Tur opp igjen i det området blir nok ikke før til våren igjen, i april-mai, får vi en normal vår her på mine kanter av landet.

Før det så skal "mørketiden" gjennomleves. Jeg er ikke veldig glad i den, innrømmer jeg ærlig, men den skal likevel fylles med fine turer for det. Nå starter sjøørretsesongen og det er en fin tidtrøyte før de brune ørretene våkner igjen utpå vårparten. Kanskje allerede i mars her på mine kanter av landet? Skulle det legge seg et islokk på vannene her i distriktet i løpet av vinteren så blir det kanskje brunørret før mars også?

Ikke vær redd, du som leser bloggen. Du skal få oppdateringer her ukentlig, både om turer og annet, av det som jeg pusler med og finner på. Gjennom den kommende vinteren så legges også planer for de lengre turene neste år. Nordkalotten står øverst på lista akkurat nå. Enaresjøen, Finnmark og Indre Troms er aktuelle steder å besøke.

Men, først nå de nærmeste månedene så blir det å jakte de små, gode naturopplevelsene i distriktet her jeg bor. Fiskestanga blir med på de aller fleste turene kan jeg love.

Stay tuned!

2 kommentarer:

ANITA sa...

Ja Finnmark!!!Har sett progammer fra turjentene og det ser såå gøy ut men krevende!Sikket fint om sommeren men da all myggen er jo litt kjedeligt

Ja blir fint å se hvor du har tenkt deg.Drømme planlegge er halve turen syns nå jeg.
Ser vinteren er komt hos deg..hos meg og..når jeg våkner er fjelltoppene utafor huset hvite..koseligt!Men ikke dette mørket..har bestilt meg lyskasse jeg da fra Helse Bergen hihihihi

ok ha det fint og god helg og takk for flott innlegg

Anita

Sollemor sa...

Vinterskodd bil her også nå :-)

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.