lørdag 11. mars 2017

Frokosten tok jeg ute i dag


Det ble en lenger kjøretur i morges enn planlagt. Favorittvannet mitt var nemlig dekket av en tynn ishinne. Ufiskbart der.

Turen gikk dermed til en kommune lenger sør og et vann jeg tippet ville være isfritt. Det var det delvis heldigvis og det ble halvannen times fiske der, samt lørdagsfrokosten i vannkanten. Noen fiskefangst eller kjenning med fisk ble det dog ikke i dag.

Kvinandhannen lokker på damer

Derimot fikk jeg se en kvinandhann som dreiv og lokket på damer ute på vannet da jeg spiste frokost. Artig rituale å se på.


Jeg fikk nylig spørsmål fra en som leser bloggen om hva slags fiskeutstyr jeg bruker til ferskvannsfisket jeg driver med nå på vårparten.


For tiden bruker jeg en Shimano Speedmaster BX 9-fot stang. Denne er tredelt og har slukvekt på 3-14g. Jeg er virkelig fornøyd med denne stanga. Jeg liker godt at den er tredelt med tanke på transport.


I flere år har jeg benyttet en Shimano Sonora 1000-snelle til nevnte stang. En forholdsvis billig Shimanosnelle med høy utveksling som jeg liker godt. Snøret er et FINS Windtaimer i dimensjon 0,10 mm.

Gråværet på vei

Rundt 11 i formiddag tok vinden seg opp og gråværet var tydelig på vei. I bilen på vei hjem kom de første dråpene. Satser på en tur i morgen også og da til favorittvannet.

PS! Snøret og stang nevnt i innlegget er levert av Salar Sportsfiske som sponser bloggen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.