Bloggeren


Utdannet adjunkt med tilleggsutdanning og underviser i ungdomsskolen i fagene matematikk, naturfag og valgfag friluftsliv. Bor og jobber i Haugesund, Rogaland.

Har drevet tradisjonelt og enkelt friluftsliv siden guttedagene der sportsfisket har vært og fremdeles er hovedinteressen. Fiskestanga er nesten alltid med på tur. Fotoapparatet alltid.

Bruker svært mye av fritiden på tur, både korte og lengre turer. Trives best på barmark og på åpent vann, til fots eller i kano, med ryggsekk og telt. Aller best er trivselen i fjellet på jakt etter gode naturopplevelser.

Ta gjerne kontakt skulle det være noe du lurer på.

6 kommentarer:

Kjell sa...

Hei!
Ser du er mye i Etnefjellene. Er du mange plasser der eller har du faste favorittvann du oppsøker?

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Hei Kjell!
Ja, Etnefjellene besøkes flere ganger i tursesongen min. Er flere plasser både i Sørfjellet og i Midtre Etnefjell. Noen vann jeg liker godt å campe ved er Høylandsvatnet, Lysevatnet og Krokavatnet.

Rune Andreassen sa...

Hei!
Vet du om der er mobildekning på laksefjordvidda, eller må jeg ta med meg Satelitt telefon. planlegger en flere ukers tur med familien.

Kjell sa...

Sånn jeg kjenner Laksefjordvidda så er det mye 2G. Bedre på enkelte høyder i terrenget mens akkurat rundt vann kan det være fraværende. Se Telenor og telia sitt dekningskart.

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

På høydedragene hadde jeg dekning, men nede langs vassdragene var det knapt der jeg var.

Rune Andreassen sa...

Tusen takk for svar!

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.