fredag 13. juni 2014

3, 2, 1, ... God sommer!


Bilen pakkes og nedtellingen går mot slutten. Det blir plass til alt i bilen, men haikere kan glemme skyss hos meg i hvertfall.

I morgen tidlig legger jeg i vei mot Østersjøkysten i Sverige og følger den nordover mot finskegrensa. Derfra nordover via Rovaniemi og Ivalo og inn i Finnmark ved Neiden. Derfra strake veien til Pasvik. Klarer jeg det på to overnattinger så er det helt greit.

Ally opptar størstedelen av plassen i baksetet, som i fjor. Ellers er det pakket med dobbelt av det meste, spesielt fiskeutstyr selvsagt. Fiskekort for Lappland og Finnmark er kjøpt og betalt. Det har allerede begynt å brenne i lomma.

Områdene jeg vil besøke er ikke endret i planene fra i vinter: Først Øvre Pasvik nasjonalpark, så Ifjordfjellet og deretter noen uker i Vätsäri ødemarksområde og Enaresjøen i Finland. Blir det tid så får også Stabbursdalen besøk.

Jeg kan ikke love oppdateringer her på bloggen, men det kan kanskje dryppe noen teasere underveis. Vel hjemme derimot, i august antakeligvis, så blir det full rapport. Det lover jeg.

Stay tuned! God sommer!

7 kommentarer:

johnsen sa...

Riktig god tur.

W@lle sa...

Venter spent og utålmodig på rapporten(e) som kommer i høst :)

Ha en fin fin tur !

Sollemor sa...

God sommer, og god tur!

Stein Erik sa...

God tur, Bjarne. Kommer forhåpentligvis etter til Finnmark seinere i sommer. Før det skal jag avlegge bl.a. Femundsmarka og Jotunheimen et besøk. Blir nok en tur på Ifjordfjellet på meg også. Skitt fiske og vær snill mot myggen.

Jill c",) sa...

Gleder meg til oppdatering fra en sikkert flott og spennende tur:)))

Fin sommer en så lenge:)

Sylwia Grabinska sa...

Ha en fin semester!!!!
Enjoy :)

hälsningar

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Takk for hyggelige kommentarer, folkens! Første turen på Nordkalotten er gjennomført. En smakebit er postet her på bloggen.

:)

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.