søndag 7. februar 2016

Planlegging


Planleggingen av kommende turer er halve moroa. Hos meg brukes vinteren mye til nettopp det, planlegging.

Februar måned er ganske travel også på jobb og det er i og for seg greit nok. Vinterværet som herjer disse dagene når dette skrives frister ikke veldig mye til utendørsliv likevel. Rettebunkene fyller stuebordet og flere blir det til uka. Regnet kan i grunnen bare hølje sidelengs ned.

Men, inni mellom rettearbeidet så går tankene framover og til sommeren. Nettet saumfares for informasjon om turområder, om vakker natur og bilder av fiskefangster. Det er mye som frister der ute. Én langtur er spikret til sommeren, nemlig Femundsmarka igjen. Etter den er jeg ikke sikker. I starten av juli bærer det mulig nordover, men like aktuelt er det å dra vestover igjen. Hardangervidda frister alltid og kanskje også områdene lenger sør.

Jeg har flere spennende alternativer for sommeren, men før det må jeg få orden på den plagsomme venstrehælen som har forfulgt meg siden i fjor. Den må bli god igjen. Satser på at den er bra til snøen smelter i nærfjellene mine. Håper på første fjelltur der kanskje allerede i april/mai, kommer våren tidlig. Krysser fingrene.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Lykke til med hælen, uten orden på den blir det vel ikke lett med tung oppakning og lengre turer. Det er jo de turene man husker best.

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Takk for det, Erling. I skrivende stund er hælen blitt mye bedre. Det går rette vei. :)

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.