fredag 11. august 2017

Nøtter til frokost


Dette er godsaker på tur, så fremt du ikke er nøtteallergiker da. Jeg er heldigvis ikke det og da jeg kom over dette produktet hos Coop i sommer ble det flere poser med hjem.

Naturlige og usaltede nøtter og rosiner er digg på tur og gir energi. Jeg har stort sett brukt de som tillegg i frokostblandingen i sommer, som også inneholder mye nøtter, men også som ren energisnacks. En 150g pose som på bildet øverst inneholder; mørke rosiner, gule rosiner, cashewnøtter, mandler, pecannøtter og hasselnøtter.


Nevnte frokostblanding har jeg mer og mer gått over til på turene i sommer. Jeg har benyttet flere typer, men Coop har en bra en synes jeg med frukt og nøtter i pakninger på 750g ("Müsli Fruit & nuts"). Den inneholder foruten havregryn, rosiner, ananas, papaya, hasselnøtter, valnøtter og mandler. I en slik pakke blander jeg inn 130g (én pose) tørrmelk. En slik blanding har holdt til 7-8 frokoster på tur i sommer. Blandingen rører jeg ut i turkoppen i kaldt fjellvann. I tillegg har jeg drysset en håndfull nøtter fra "Nut mix & raisins" over, samt et sukkerdryss (bildet over).

Det er et stort utvalg av slike frokostblandinger og sikkert og bedre enn hva jeg har forsøkt i sommer, så her kan man nok finne sin egen favoritt.

1 kommentar:

Unknown sa...

Ser ut til å være en super frokostblanding!
Takker

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.