lørdag 5. juni 2010

Fiskefeber

Siste døgnet har fiskefeberen rast skikkelig i kroppen. Så det var opp i morges kl. 05, kaffe og nistesmøring. Avgårde nordover lenge før klokka slo 06. Over fylkesgrensa ligger mange fine fiskevann og flere med fin fisk. Ett av disse var målet i dag tidlig.

Mye klekking av fjærmygg og noe døgnfluer. Selvsagt ingenting liknet på det jeg hadde i flueboksen. Uansett var det lite vak å se, noe stort langt ute og småfisk inne ved land. Hadde med vadebuksa da dette vannet er ganske grunt rundt det meste og det var en suksess.

Fjærmygg på vadebuksa
Godt over halvkiloen den her
Det skulle ikke mange kastene til før første fine ørret satt på sluken. 10g Møresild kobber og rød. Godt over halvkiloen vil jeg anta. Fikk ikke veid den da jeg ville få den ut i vannet igjen så snart som mulig. Den satt heldigvis løst på sluken og datt av i håven. Da lar jeg de gjerne svømme videre hvis det ikke er skrikende nødvendig å få mat i hus.

Oppunder halvkiloen denne
Det ble 4 fine ørret denne morgenen. Den største på godt over halvkiloen. Den minste på 2-3hg. Slikt døyver fiskefeberen noe i allefall.

Et melkespann som har sett bedre dager

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.