lørdag 14. august 2010

Tilbakeblikk

Nyter terrasselivet i dette øyeblikk og ser litt tilbake på sommerens turer. Alt har egentlig gått mer eller mindre som planlagt. Turene var heller ikke mer spikret enn at endringer fint kunne gjøres underveis, noe som også ble gjort. Det fungerte.

I skrivende stund er det kun et par helgeturer som er på papiret med tanke på høsten. Været vil avgjøre litt. I tillegg regner jeg med en fin tur til Olalia (Haugesund turistforenings hytte) 7.-8. september sammen med 31 ungdommer i sin beste alder. Det er alltid moro! Det skal nok bli råd med litt fisking på den turen også!

For neste sommers turer er det to områder som frister. Litlosområdet og området vest for Mogen, øst for Blyvarden. Håper den sommeren blir fin! Hvis det er noen som skal besøke de samme områdene så hadde det vært hyggelig å høre fra dere for evt. infoutveksling.

PS! Jeg har ordnet det slik at alle kan gi kommentarer til innleggene her i bloggen nå. Ikke vær redd for å ta kontakt via den ordningen eller via mailadressen i profilen. Det er virkelig hyggelig å høre fra andre med samme lidenskap.

Ørretfangst fra Etnefjorden i april i år (Foto: Per Andreas Haftorsen)

2 kommentarer:

Rune Sveinsgjerd Karlsen sa...

Hei Bjarne

Det har ikke vært mangel på flotte opplevelser til fjells ser jeg og mye kjekk lesning for oss som titter på bloggen:-)
Så lenger nede at du hadde fisket i sigridtjøn det var ditt min første tur gikk for 30år siden sammen med min bror samt far så hadde vært der året før å fått ørret på borti 2kg vi fikk på godt kiloen minnes jeg. Kjekt vann og fiske.

Har aldri hatt det helt store fiske på stille vann jeg heller som du skriver men derimot så har det ofte blitt skikkelig"gang"i det når solgangsbrisen har kommet. Er det stille dager til fjells så prioriterer jeg derfor anderledes enn før å bruker de timene til foto og avslapping.
Som du viser i blogg innleggene dine så er det ikke mangel på motiver å det mangler heller ikke på flotte naturbilder som du har presentert her.

Flott 2 kilo's ørret ble det og gratulerer med den!
Kjekt at det fortsatt fins gode vann med stor ørret.
De fins ikke det sted hvor en stresser mer ned enn på vidda ren terrapi å med greit vær og fiske så kan en ikke ha det bedre!

Mvh Rune

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Takk for hyggelige og interessant ord :)

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.