fredag 12. juli 2013

Teaser Femundsmarka


Jeg har gått over skjema angående turdøgn i Femundsmarka inkludert Rogen. Det skulle bli to ukesturer, men er blitt 3 tilsammen. Et fantastisk område å vandre i for ikke snakke om i kano. 10 dager til fots og 12 i kano. Vel, jeg lå noen dager i ro også, på kanoturen med start og slutt i Kjäringsjön. Det er deilig å bare være et sted der ute også. Ikke stresse. Det blir slik når de første turdagene er unnagjort. Man glir inn i turrytmen. For de interesserte så bikket jeg kilosgrensen på ørret i år også. Hyggelige møter inne i marka må ikke glemmes å nevne bl.a. andre turbloggere (Jan Erik, Anders og Kathrine) og for ikke å glemme tyske jentespeidere(!). Stay tuned!

Dette er ment som en liten teaser som det heter på hva som kommer senere på bloggen fra turene i Femundsmarka og Rogenområdet. Akkurat nå sitter jeg på et hotellrom i Røyrvik i Nord-Trøndelag klar for Børgefjell. Inngang dit i morgen. Her et par bilder til fra Femundsmarka/Rogen:
7 kommentarer:

Anders sa...

Ser frem til fullversjonen. Lykke til i Børgefjell, gleder meg til å høre om hvordan det gikk. Skitt fiske! Kanskje godsluken slår til der også;)

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Godsluken er med. Artig at Kathrine fikk stor røye på den i Kratland. Akkurat som jeg fikk i fjor. Drar inn i Børgefjell i dag. I regnvær. Pakker tett og varmt tøy. Det ser grått og kaldt ut på langværet pr nå. :)

Sollemor sa...

Ser veldig flott ut :-) God tur!

Martin Hansen-Just sa...

Der kom det et innlegg fra skogs og fjellvandreren, gleder meg masse til rapport fra sommerens turer nå! Herlig med kilosfisk! God tur til Børgefjell Bjarne :)

moroglillemann sa...

Gleder meg til å lese og sjå bilda ifra turen! Har min søster, hennes14år gamle datter og hennes samboer som er på vei inn Femundenen no. Er spent på landskapsbilder og fisk:))

Andreas sa...

God tur videre! Ser frem til rapportene :-)

Jan Erik sa...

Hyggelig å treffes der inne i villmarka, og ikke bare lese historier på bloggen. Nå venter jeg i spenning på bilder og historie fra turen, og skrønene om storfisk fra Børgefjell.

Men skjønner ikke helt hvorfor alle får storfisk ETTER at jeg har reist... Vi får satse på en tur i nord neste år, og da skal jeg ha gjort meg kjent med hvilke sluker som fungerer for storfisken!

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.