søndag 15. februar 2015

Flott tur i hyggelig selskap


I litt bedre form i dag enn i går tok jeg beina fatt et par små kilometer for å nå en av de gode hotspotene i Skjoldafjorden.

Sola bikket horisonten i sørøst i det jeg passerte Grindevatnet på vei utover langs den merkede løypa utover Grindeneset. Finfint vær, men en bris fra sørøst virket kjølende.


I Grindefjorden og innover mot Våg lå det is fra nattas frostperiode. Øst for Grindeneset isfritt. Her hadde tydeligvis brisen brutt opp det tynne islaget i løpet av morgentimene.

 Utover Grindeneset


Etter en times resultatløst fiske så dukket John Hallgeir og Kai opp på fiskeplassen. Trivelige karer, men det gode humøret på disse karene til tross så hjalp det ikke mye på fiskelykken.

 Vinden hadde brutt opp det tynne islaget på fjorden

Trivelige karer jeg møtte på Grindeneset

 Kai har funnet åpent vann i Grindefjorden


Utpå ettermiddagen gav jeg opp, da var resultatlista kun en liten en på John Hallgeir og en god bunt sjøgress på Kai. Ikke nok verken til fiskemiddag eller vegetarmiddag noen av delene. Null og nada på meg.

Til uka setter jeg kursen sørover en snartur. Den sjøørreten må vel være mer lettlurt på Sørlandet satser jeg på.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Takk for en hyggelig dag på et forblåst nes i dag Bjarne. Trivelig å endelig møtes i den virkelige verden. God tur videre, og skitt fiske :)

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Ja, det var et hyggelig møte, Kai. Skitt fiske! :)

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.