lørdag 4. juni 2011

Herlige Strype igjen

Etnefolket er heldige som har et slikt nærturområde. Tredje turen hit for min del. Første turen var en fuktig, tåketur, andre turen en fantastisk solrik høsttur og denne, en blanding av de to første kan man vel si. Opp til Strypetjødno i regn og tåke på torsdag, fredag kom sola og stekte huden rød, ned igjen lørdag i tåke og regn. Likevel en fortreffelig tur selv uten det store fiskebettet, men nok til middag. Skal ikke se bort i fra en tur hit igjen til høsten.

Opp til Strypetjødno i regn og tåke

Strypetjødno

Halvkilos middagsørret tatt i et innos

Strypetjødno i tåke

2 kommentarer:

kof sa...

Heisann! Lovet deg en liten oppdatering...

Vi var i området her vi også fra fredag til søndag. Fantasktisk vær på søndag også!

Gikk inn til Indre Jordavatnet. Dvs. begynte faktisk å gå innover mot Svandalsvannet, men her var det mye is på vannene så snudde og gikk ned igjen. Vi fikk to relativt små og veldig tynne pilter her.

Dagen etter gikk vi utenfor sti over Bjørndalsvidda til Flotavatnet. Her fikk vi igjen bare små tynne pilter - 5 av de i dette vannet.

Søndag gikk vi tilbake via Strypetjørna. Spiste en litt sen lunsj her og kastet litt, men fikk ingenting.

Var en fantastisk fin tur, men fiskemessig ingen høydare. De største lå rundt 30 cm, men lite mat i de! ;-)

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Hei igjen

Litt av en tur dere har hatt. Ja, isen ligger nok ennå lenger inn og høyere opp som dere oppdaget. I Strypetjødno og vannet like nedstrøms finnes fin fisk. Ørreten jeg tok til middag beit på i innoset i nettopp det vannet. Men, fisken var ikke særlig i bett og det var svært mange kast mellom kjenning av fisk. Jeg drar opp igjen litt lenger sør til helga igjen hvis været ser ok ut.

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.