lørdag 17. januar 2015

Glitrende villmarksdager!


Igjen kan vi se tilbake på et flott arrangement på Rica Maritim Hotell i Haugesund. I en ellers mørk januarmåned for mange natur- og fotointeresserte så er villmarksdagene virkelig velkommen mens man venter på lysere tider.

Flott gjennomført av Jan Kåre Ness og hans medhjelpere i samarbeid også med Haugaland Fotoklubb. All honnør skal de ha! Kanskje var det også enda flere tilhørere i år enn i fjor. Det er i såfall veldig bra.

I år fikk vi denne lørdagen servert høykvalitetsfoto av Pål Hermansen, Rolf Selvik og Terje Størksen. Herlig å bli inspirert av slike kvalitetsfotografer. For ikke å glemme Jan Kåres film fra Færøyene. Han beviste også at han kunne navnet på alle øyene der vest på rams. Undertegnede fikk også vist sine bilder og fortalt fra turen i Vätsäri sist sommer. Det gikk bra tror jeg ut fra tilbakemeldingen jeg fikk i etterkant.

Stavanger Foto og Natur og Fritid hadde mye spennende å vise fram i pausene av utstyr til fotografer og naturinteresserte.

Vinneren av fotokonkurransen blir overrakt premier

Fotokonkurransen som var utlyst på forhånd ble vunnet av Egil Fjøsne fra sørfylket med et nydelig bilde av en måke.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Gratulerer med vel blåst! Så ut til å være et fint program. Det er egentlig litt begredelig at jeg ikke har fått tatt turen enda....

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Takk for det. Du får prøve å komme deg nord neste gang. Det var mange som kom opp fra sørfylket. :)

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.