mandag 10. august 2015

En liten sørlandsuke på tampen


Jeg klarte endelig å få meg en sommeruke på Sørlandet i år. Det er ikke noe jeg klarer hvert år, men nå i august ble det tid til en tur.

 Endelig makrell!


Det var i Rogen i sommer jeg begynte å lengte etter en skikkelig makrellmiddag. Jeg er glad i makrell, men litt vanskelig å få der jeg stort sett ferdes sommerstid. Da er det mest ørret det går i. En makrellmiddag hadde gjort seg.

Stekt lyr er også knallgodt!

Familiehytta var ledig denne augustuka så da var saken avgjort. Nedover til det "blide sørland" og kanskje en makrellmiddag eller to.

Latmannsliv!


Uka ble mer eller mindre slik jeg hadde planlagt. Late dager med fiske, lesing, soving og litt soling. Svært avslappet liv. Jeg trengte det. En litt vond venstrehæl de siste fjellturene nærmest skrek etter hvile og fikk det. Det ble nemlig ingen lange marsjer eller utflukter og heller ingen tung sekk på ryggen. Været var også stort sett bra.

Fornøyd turblogger på Sørlandet

Makrellmiddagen ble sikret to ganger i tillegg til en deilig lyrmiddag. Akkurat slik jeg vil ha det. Nå er det igang på jobb igjen denne uka og så er det jo lokalvalg snart. Jeg må bidra litt der også for partiet mitt.

Flere bilder fra Sørlandet sist uke:

 Ulveedderkopp(?) på besøk på terrassen

 Art?

 På fluestang!

 Lite mat i denne dessverre

 Kveld på terrassen

 Har fikset hus til flaggermusene (trolig mest nordflaggermus i området)

Tordenvær på gang?

3 kommentarer:

Anita sa...

hihihih ser avslappende deiligt ut Bjarne!!Ehh har du flaggermuser??!
Deilig den maten..cooking online??!hehhebare tuller med deg!!
deverre liker eg ikke han Nesbø--dektektiven..Har lest Byrden og Angunnas Hemmelighet av Martha Lillian Ekerhovd.Lesverdig lit.fra Norge Vestlandet
Mvh Anita

Kose deg videre!

Torbjørn Wingsternes sa...

Det så fristende ut med den makrellmiddagen. Synes det gjør seg med hollandaisesaus også. Frister med litt makrellfiske nå på ettersommeren for å sikre røkt makrell til vinteren.

Aud sa...

Ser ut til å ha vært en deilig uke :-)

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.