onsdag 26. august 2015

Friluftsliv valgfag i gang


Endelig er vi skikkelig igang igjen med friluftsliv valgfag. En liten fisketur til nærvannet vårt var turstarten på semesteret.

Vi hadde såvidt hilst på hverandre sist uke i et klasserom der vi gikk gjennom årsplanen, men i dag skulle vi være ute i dobbelttimen vi hadde til rådighet. Været var grått, men heldigvis kom ikke regnskyllene mens vi var ute. Temperaturen var fin.


Klassen var forøvrig noe redusert i antall, ja over halvparten manglet faktisk. Elever fra to klasser var nemlig opptatt med SLT-turen sin til Sveio. Ikke mer enn 10-11 elever var derfor med på fisketuren i dag.


Fisken var vanskelig i bettet i dag, ikke ett napp ble meldt. Marius fanget riktignok en liten stingsild med hendene, men den kunne jo ikke telle i konkurransen. Fisken skulle jo tas på stang. Likevel fikk han seg en fin buff fra Hekta på tur. Fisk er jo egentlig fisk.

Det virker som en skikkelig fin gjeng som har valgt friluftsliv i år og det blir kjekt å bli bedre kjent.

Nå går det slag i slag fram mot høstferien i valgfaget. Neste uke er det lavvotrening. Vi skal ha lavvoer med på fjellturen i september og da må vi øve på å sette opp, store som de er. Uka deretter er det til fjells.

1 kommentar:

Aud sa...

Lykke til med den nye gruppen :-)

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.