fredag 17. mars 2017

Tre igjen


I dag er det tre måneder igjen. Tre måneder til sommerens eventyr på Nordkalotten. Da starter kjøreturen nordover med fullpakket bil går alt som planlagt fram til da.

Ikke mye er forandret i planene jeg nevnte i vinter, men det er en mulighet for at jeg bytter om på de to første turene. At jeg først tar Ifjordfjellet/Laksefjordvidda og deretter Enaresjøen. Kommer litt an på hvor fort sommeren kommer til Finnmark. Avgjørelsen tas kort før avreise.

Kilosørret på Laksefjordvidda i 2014

Jeg lykkes sist å være ganske tidlig til fjells, selvom det tok noen dager før jeg fikk fisk da, men da var jeg virkelig i eventyret, synes jeg. Jeg vil gjerne oppleve tilsvarende i sommer.


Stabbursdalen og Indre Troms står også på planen, men der er jeg ennå litt usikker på når inngangen skjer. De første turene avgjør det og muligheten for at jeg også velger alternative turområder kan jo dukke opp underveis. Vær og føre, form og helse kan være avgjørende slik sett.

Når dette skrives er formen dårlig, penicilinkur i kroppen og store doser med smertestillende. Tipper det er unnagjort over helga går alt som jeg vil. Det som er positivt å nevne er at den vonde høyrehælen jeg har slitt med siste året virkelig er på bedringens vei. Jeg tror jeg kan slippe smerter i beina denne sommeren. Jeg vil også trolig forsøke noen nye fjellstøvler med tanke på nettopp det.

Denne helga blir rolig pga. nevnte form.

7 kommentarer:

Aud sa...

Høres ut som det blir en flott tur :-)

Kjell Gunnar Klaksvik sa...

Høres ut så det ligger an for noen gode og leseverdige turrapporter, jeg gleder meg som en unge til å få ta del i opplevelsene dine! :)
Ønsker deg en riktig god bedring, Bjarne! :)

Anne sa...

Heldige du:) ser fram til rapport fra turen:)

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Takk for hyggelige kommentarer, folkens! :)

Anita sa...

Såå herligt!Gleder meg til å lese om sommerturen.
Leit å høre at du er syk men kansje frisk nå?Jeg har lagt i14 dager..fjellturen min måtte avlyses..fikk bronkitt lungebetennelse..uff ja ble sykmeldt 14 dager enda er jeg slapp..men hosten har gitt seg litt..fikk kodein hos legen

Så dagene går med bitte bittesmå turer og så lese masse masse..akuratt nå er det Helga Ingstad sine bøker om livet i Eirik Rudes land Øst for den store bre- år 1933 da han var sysselmann og der.Spennende!Anbefalest!

Ha en hostefri helg!

Klem Anita

Pss..fine bilder og flott innlegg:)))

Unknown sa...

Kjempebra blogg. Jeg var på min første langtur i fjor, Børgefjell, opp simskardet, tung men flott opplevelse. Sitter nå og planlegger neste tur. Ventetiden er så lang. Men fint med god inspirasjon fra deg.

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Takk for hyggelige kommentarer til innlegget og bloggen! Takk for boktips, Anita! :)

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.