fredag 16. mars 2018

Et par ettermiddagstimer på isen


Det ble faktisk et par timer på isfiske i ettermiddag. Det hadde jeg egentlig ikke trodd sist helg at det skulle bli mer av det denne sesongen.

Rett fra jobb i dag dro jeg innom Salar Sportsfiske som sponser meg med alt fiskerelatert. Jeg måtte ha mer maggot for kommende helg. Det er nemlig blitt sibirkulde igjen. Da blir det isfiske helga gjennom regner jeg med.


Jeg var i stor tvil sist helg med tanke på mer isfiske nemlig. Mildværet som kom gjennom uka trodde jeg skulle vedvare. Neida, det har vært kjølig på nettene og nå før helga har det vært direkte kaldvær nattestid. Da smelter ikke isen bort.

I ettermiddag fikk jeg meg rundt to og en halv time på isen i den kalde vinden. En iskald bris fra øst. Det var bare å kneppe igjen det jeg kunne.


To snører med blinklys hadde jeg ute og en mormyskastikke jeg forsøkte litt. Det var snøret på 6 meters dybde det ble fangst på. 5 smårøyer totalt til slutt. Jeg kastet inn håndkleet da sola forsvant bak furuskogen og den kalde vinden virkelig tok tak.

Isen er blitt grålig og litt mer porøs merket jeg meg i dag. Rundt 15cm tykkelse der jeg var. Ispiggene var klare.

Det blir ny tur i morgen.

PS! Vil du prøve isfiske i helga her på Haugalandet, ja da har Salar Sportsfiske, som er en av hovedsponsorene på bloggen, mer maggot til isfiskere.

PS2! Her finner du alt jeg har skrevet om isfiske på bloggen.

1 kommentar:

Aud sa...

Vær nå bare forsiktig, hvis isen begynner å bli tynnere.

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.