torsdag 4. februar 2021

Kjølig start på februar

 

Kaldværet holder seg godt inn i februar også og det er i grunnen helt greit det.

Man må tilbake til vinteren i 2010 for å se tilsvarende kulde og vinterlige forhold sier meteorologene. Vi har hatt en god måned med vinter her jeg bor nå. Noe som ikke skjer hvert år.


Det meldes blå kuldegrader nesten to uker framover og derfor er ny forsyning med maggot, meitemark og lokkelys hentet hos Salar Sportsfiske i dag. Salar er hovedsponsor på bloggen. Bor du på mine kanter av landet ja så får du utstyr til isfiske hos nettopp Salar sør i Salhusveien i Haugesund.

I postkassen i dag lå også en hyggelig hilsen fra Statskog som takk for at de har fått låne bilder av åpne buer og koier de drifter bl.a. i Femundsmarka. På bildet øverst er også en tilsvarende hilsen fra nasjonalparkforvalterne i Femundsmarka for lån av bilder til deres nye nettside

Helga nærmer seg og kaldt, finvær er meldt. Kanskje blir det allerede i morgen, fredag, en liten ettermiddagstur på isen. Lørdag og søndag er i allefall booket til isfiske. To forskjellige vann skal forsøkes.

Stay tuned!


2 kommentarer:

Øyvind sa...

Hei, Har du noen tanker om Eivindsvatnet og isfiske?

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Hei. Ja, det er ikke dumt å prøve der. Masse ørret i vannet, ja faktisk også røye! Kanskje ikke de største å få, men moro likevel, spesielt hvis man har barn med tenker jeg. Nå er vel også Eivindsvatnet godkjent som trygt av kommunen også. Skitt fiske! :)

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.