lørdag 8. mai 2021

Packrafttur

 

Det ble en tur med packraften i dag, midt inne i villmarka i Sveio kommune.

Det er snart et år siden sist jeg var på tur på dette vannet som jeg nesten hvert år besøker på denne tiden av året. I dag var jeg på vannet litt over klokka ni. 5 grader i lufta bare, men nesten vindstille.

Jeg burde egentlig ikke padlet denne helga, for armen min er ikke helt restituert og jeg ville nok kjenne denne turen i armen seinere i dag. 

Det ble strengt tatt ikke padlet veldig mye i dag og det meste av dagen ble tilbrakt i campingstolen på land i godt selskap, for halvannen time omtrent etter at jeg satte ut dukket Frank og Lars Mangor opp rundt neset. De padlet Allykanoen til Frank i dag.

Oppsummert så ble det ikke mye fiskefangst på turbloggeren som pakket inn i bilen litt over klokka fire i ettermiddag. Et par småtasser bare ble det. Både Frank og Lars Mangor fikk også noen småtasser i dag, mulig noen flere også da de ville ta seg en dorgerunde før de satte kursen mot bilen.

Nå meldes det et væromslag noen dager. Det meldes regnvær.

1 kommentar:

Anonym sa...

Takk for fin blogg. Kan du si litt om fiskeutstyr du bruker, stang, snelle, sene og favorittsluker til ørretfiske på fjellet ?

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.