torsdag 14. desember 2023

Turlivet satt på vent

 


Turlivet er ubønnhørlig satt på vent til over nyttår for turbloggeren. Gips fra tærne til oppunder kneet gjør den aktiviteten rimelig vanskelig.

Årsaken er mest sannsynlig et tretthetsbrudd i høyrefoten, innerst på lilletåa. Trolig kan skaden ses i sammenheng med skaden som oppsto på tur 17. mai i 2021 som gav skikkelige smerter i fotsålen i ukesvis. 

Mest sannsynlig var det sener som røyk inne i fotsålen den gang og siden det har ikke foten vært helt 100%, selv om smertene forsvant etter noen måneder.

For noen dager siden oppsto det igjen smerter i høyrefoten, og på jobb midt på dagen i forgårs smalt det høylydt fra foten. Fastlegen mistenkte brudd og røntgen bekreftet den mistanken ganske så tydelig.

Dermed er livet blitt ganske så forutsigbart de nærmeste 6 ukene og dermed også stillstand i turlivaktiviteter. 100% sykmeldt (igjen!) til jul og så får jeg se hva det blir i ukene på andre sida av nyttår.

Det er uansett blitt et helt annerledes år enn hva jeg så for meg. Nå får jeg bli ferdig med 2023 og gjøre klar for utforbakke mot lysere tider over vintersolverv snart.

God jul! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.