søndag 18. mars 2012

Fiskelykke igjen!

Med finvær meldt utover dagen var det tidlig opp i dag. Var framme ved gromplassen litt før ni. Per Andreas dukket opp litt over. Vi hadde kjenning med sjøørret ganske snart. Litt kald nordavind gjorde det i starten litt surt, men vi var godt kledt. Etter en time halvannen var det liv hos Per Andreas. Han tok etter en kort kjøring iland en pen 900 grammer. Den fikk vi satt ut igjen etter et par bilder og den svømte fint utover i fjorden igjen.

Ikke lenge etter hadde Per Andreas igjen en pen ørret på. Denne anslo vi vekta til ca. 7 hekto. Den også fikk svømme ut igjen. Det var jevnt godt bett en periode nå. Jeg fant meg le for vinden i en vik hvor fluestanga fikk svingt seg litt. Et par opp til halvkiloen ville ha pattegrisen i dag. I det jeg står og svinger stanga ringer Per Andreas. Han hadde fått storauren på andre siden av neset. Den ble middagsfisk til familien. 2 hele kilo!

En dag med fiskelykke igjen det her. Ingen store på meg i dag, men det er litt typisk når jeg fisker med Per Andreas. Da er det han som får de. Uansett så ble det nesten et dusin ørreter på meg. Opp til halvkiloen. De fleste på sluk, men fire, fem stykker ble også tatt med fluestanga. Pattegrisen viste seg god. Fem og en halv time i vadebukse er passe lang tur.

Per Andreas med 900-grammer

Den fikk svømme ut igjen

Per Andreas med 7 hektos ørret på

60cm og 2 kilo veide denne som Per Andreas tok på møresilda

3 kommentarer:

Andreas sa...

Flotte fisker igjen! Du drar jo mer ørret på ei uke enn jeg gjør på et år.. :-)

Ulf sa...

Kjenne den plassen
ja ! Et stykke å gå fra vegen, men det er jo bare bra. :-)

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Her sør er det fin vår nå, Andreas og sjøørreten har vist seg bra i bettet i det siste.

Ja, Ulf. Er virkelig en hotspot denne plassen :)

Takk for hyggelige kommentarer :)

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.