fredag 17. oktober 2014

Kanskje fjelltur der, eller kanskje dit?


Det går ubønnhørlig mot en mørkere årstid i disse dager og min turaktivitet begrenser seg noe. Jeg trives best på barmark.

Neste sesong er allerede i tankene, selv om ingenting er sikkert før langt utpå nyåret planmessig. Årstiden vi går inn i er derfor tiden for planlegging av neste sommer. Da dumper det ikke rent sjelden ned en kartbunke i postkassen med kartblad over spennende områder jeg kunne ønske å besøke. Noen nye områder og noen gamle, som jeg lenge har hatt på ønskelista. Så får jeg bruke vinteren til å bestemme meg hvor fjellturene går neste sommer. Jeg har nok å velge i. Kanskje der eller kanskje dit?

4 kommentarer:

Aud sa...

Koselig å sitte slik å planlegge :-)

Fjällripan sa...

Så spännande! :))

Anita sa...

Spennende!Hvor går turen til neste år hos deg???Du har jo alltid så fine turfortellinger!
Enig att turer må planlegges(bortsett fra hverdagsturer)Jeg og er godt i gsng med det.I sommer som var var vi hjemme pga av sykdom(min sønn fikk Agne Vulgaris måtte være i skyggen hele tiden pga bivirkninger medisin)Så føler att det ikke har været noe ferie i år--Men neste år!Ja da blir det hvertfall ut av landet!Kunne tenkt meg Svalbard eg.Eller tilbake til øya Kypros..Vi får se--Takk for fin kommentar hos meg!Ønsker deg en fin fin søndag :)

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Takk for hyggelige kommentarer, jenter! Det kan fort bli en tur til et av områdene kartene ovenfor viser. I allefall blir det tur til Femundsmarka igjen til sommeren, det er ganske så sikkert, Anita :)

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.