søndag 14. desember 2014

Lars Monsen maraton!


Når uværet pisker mot vinduet på morgenen, og vinden uler rundt hushjørnet, ja da frister det ikke å ta seg ut på tur.

Yr.no lover heller ingen bedring for resten av dagen:

"SØNDAG
Vestlandet sør for Stad. Sørlig stiv eller sterk kuling på kysten, liten storm nord for Bergen, full storm ved Stad. Snø og sludd, til dels regn på kysten, fra i formiddag regn under 700-1000 m, først i ytre strøk...."

Det er på slike dager man kan takke høyere makter for en statskanal som NRK som vet å tilfredsstille slike som oss. NRKs nett-TV tilbud er et unikum. Her finnes mye snadder på en uværsdag bl.a. alt Lars Monsen har deltatt i og med. Jeg har sagt det tidligere her på bloggen: Monsen er bra TV! På slike uværsdager er det lett å finne sofaen og snurre villmarksfilm med NRK og Monsen. Det blir fort noen timer. Jeg betaler lisensen med glede! Så er det sagt.

Nedenfor finner du lenker til Monsen på NRKs nett-TV:

Canada på tvers (NRK)
På tur med Lars Monsen (NRK)
Nordkalotten 365 (NRK)
Ingen grenser (NRK)
Monsen på villspor (NRK)
Monsen og hundene (NRK)

4 kommentarer:

Kjell Gunnar Klaksvik sa...

Jeg er enig, synes NRKs nett-TV er kjempemessig. Har sett en god del av mr Monsen selv den siste tiden nå :) Lengter til fjellvann, telt og ørretfiske...

Lars Jøran Sundsdal sa...

Lars Monsen har inspirert svært mange til å komme seg ut i naturen - inkludert meg selv. Ypperlig tv! Og utrolig greit å ha alt stoffet lett tilgjengelig på nettet.

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Lars Monsen er aldri feil verken på skjerm eller i bokform. Han har nok bidratt til å dra bra mange tusen ut i skog og fjell de siste årene. Fint å ta fram når uværet herjer.

Anonym sa...

Takk for påminnelsen. Var så heldig å treffe Lars Monsen i baren på en pub her i Bodø for noen uker siden. Akkurat like jordnær og ekte, som det en får inntrykk av på tv :-)

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.