søndag 26. april 2015

Det tok sin tid


I dag  ble det to turer ut på fisketur. En tidlig i formiddag og en i kveldingen. Det tok jammen sin tid før første fisk var i håven.

I formiddag besøkte jeg to vann, men det var kun i det siste jeg hadde kjenning med ørreten, og bare såvidt. Den ville ikke ta, den nærmest bare dyttet borti sluken kunne det kjennes ut som.


I formiddag var det den svarte møresilda på bildet ovenfor som hadde mest kontakt med fisken, men bite på ville de ikke.


Nå spretter våren fram for fullt ser man på bjørka. Musører skal indikere at ørreten våkner, men i formiddag ble det ingen ting.

 Den første i kveld beit på den nye møresilda


I kveldingen derimot var det kjenning allerede på første kastet i vann nummer tre i dag. Ikke lenge etter var første i håven. En pen, liten kubbe av en ørret. 4-5 hekto anslo jeg den første til.

 Fint ved fiskevannet i kveldingen


Tre fine ørreter i håven i kveld, i solnedgangen. Møresilda var populær, men det var den røde, modifiserte Aura Flake som fanget både største og minste i dag. Først en liten røye og like etter en finfin 6 hektos ørret.

 En liten røye tok også sluken i kveld

Den største i dag

Alle, bortsett fra den lille røya fikk svømme ut igjen i vannet. Nå blir det vel ikke nye tur før til helga igjen. Langhelg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.