onsdag 23. september 2015

Grilling og fiskekonkurranse


Siste samling før høstferien tok valgfag friluftsliv oppe ved Eivindsvannet i Djupadalen. Grilling og fiskekonkurranse.


Vi møttes ved de fine grillene som er satt opp ved badeplassen ved Eivindsvannet. Undertegnede hadde dratt opp litt i forveien slik at det var god grillvarme da gjengen kom opp på sykkel litt før halv to. Det var bare å få pølsene og marshmallowsene på varmen.



De som hadde fiskestang med var snart igang med å fiske. Per Andreas testet også oteren sammen med Emil. Emil hadde også fluestanga med, men det ble ingen fangst denne gang. Det ble heller ingen fangst på oter selvom det var noen vak å se på vannet.



Runar var først ute med fangst. En ørret på 23cm og 125g. Han håpet lenge på å dra i land seieren for største fisk, men så dro Einar inn en fin kubbe av en ørret på 26cm og 180g. Det holdt til premie for største fisk. Også Runar fikk en premie for sin fisk. Se bilde av fiskene øverst i innlegget! Begge premiene var en pakke med litt forskjellig frilufts- og villmarksutstyr sponset av AllRando.



Da en regnbyge kom inn fra sørøst over vannet og gjorde det litt surt pakket vi sammen sakene og dro hjem. Neste gang, etter høstferien, skal vi igjen opp i Djupadalen og da møte Christoffer fra Haugesund turistforening og bli litt kjent med hva de driver med.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Halla Balla :D

Anonym sa...

Hei (:

Anonym sa...

Bjarne du er min helt

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.