onsdag 22. februar 2017

Nye sluker til brunørreten i vår


Det er ikke lenge til nå før jakten er i full gang etter de første brunørretene her i distriktet hvor jeg bor. Det gledes!

Sant og si så har jeg jo allerede tatt de første, tidlig i februar, men det er nok ikke før ut i mars de livner til i fiskevannene jeg gjerne først starter vårfisket etter brunørreten.

I dag etter jobb var jeg innom Salar Sportsfiske som sponser bloggen og ville se om det var noen nyheter på slukfronten som var kommet inn. Det var det og Frode kunne vise fram nye, spennende fargekombinasjoner på Møreungen fra Remen. Nordlys kalles varianten (se bildet øverst).

Jeg fikk med meg hele fargekolleksjonen i 12g, og disse har jeg virkelig god tro på. Møreungensluken har en fantastisk fin svømmende gange jeg vet trigger fisken. Varianter av Møreungen er alltid med i mitt slukskrin. Med en enkeltkrok på også, så vil de riste skikkelig godt på rumpa disse nye slukene!

"Juletrepynten" fra Sølvkroken er en god vårsluk!

Som sagt er det ikke lenge til nå før jeg vender blikket mot brunørreten for fullt igjen. Jeg har fått spørsmål om gode sluker til ørreten tidlig på våren. Knalle farger er aldri feil da og "juletrepynten" fra Sølvkroken kommer jeg ikke utenom. Det var denne jeg tok de aller første brune på i år, 5. februar.


Jeg må ikke glemme Møresilda! Versjonen i gull holografisk og rød er blant de slukene jeg har mest tiltro til på vårparten. Min egen svarte versjon av Møresilda skal man heller ikke kimse av, både til brunørret og sjøørret. Det tror jeg flere blogglesere har fått med seg.

Aura Flake fra Sølvkroken er alltid med i mitt slukskrin

En slager fra Sølvkroken er jo selvsagt Aura Flake og spesielt er det den røde versjonen jeg nok har tatt mest ørret på. Den er alltid bankers i mitt slukskrin, dog med en liten modifisering som jeg gjør med sluken, et øye på. En god tidligsluk!

Jeg anbefaler denne spinneren

I slukskrinet er det også alltid med en svart Myrans-spinner. Jeg kaster langt med denne spinneren og det er en god fiskefanger.

Jeg hadde en liten fisketur i tankene i dag etter jobb, men med den kalde nordvesten som blåser frisk så fristet det lite. Har i stedet begynt å pakke sekken for en Sørlandstur til helga. Det er meldt kaldt vær, men jeg skal vel klare å ta noen kast etter sjøørreten for det.

PS! Alle slukene fra Remen og Sølvkroken vist i innlegget er levert av Salar Sportsfiske som sponser bloggen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.