søndag 16. desember 2018

Helt ny


Tidlig i høst slo jeg på stortromma og bestilte meg ny bil, en langt mer praktisk turbil enn stasjonsvognen jeg har hatt i mange år.

Jeg trenger bare én bil i min husholdning så jeg måtte finne et godt kompromiss og landet på denne fra VW, en Caddy Maxi, to-seter.

Bilen ble levert meg sist torsdag og er utstyrt med mye ekstra jeg har ønsket meg i en bil. Bilen skal jo foruten å frakte meg til turområdene jeg vil besøke også fungere som hverdagsbil.

Som praktisk turbil fikk jeg den levert med skyvedør på begge sider og topphengslet bakluke. Det er høyde nok under bakluka til at jeg kan stå oppreist her. Bakluka er også utstyrt med LED-lys. Praktisk å ha tak over seg ved klesskifte for eksempel.

Med kommende sommers tur som er planlagt nordover, ja så vil bilen komme virkelig til sin rett. Den vil fint romme alt turutstyret som skal med for 6-7 uker på Nordkalotten. Turen nordover tar jeg gjennom Sverige og Finland omtrent som sist. Laksefjordvidda og Enaresjøen står øverst på lista.

Ellers er det noe stillstand på bloggen. Det har vært travle uker på jobb siste tiden med rettebunker. Nå står snart jula for døren. Da blir det nok litt mer tur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.