lørdag 1. juni 2024

Joda, langt lettere!

 

Joda, neida, men jo, det kunne ha vært undertegnede ovenfor. Headingbildet er KI-generert hvis noen måtte lure på det.

Det dreier seg nemlig om diettprosjektet jeg satte i gang 2. januar i år. Hvordan går det?

Over all forventning egentlig! Jeg skriver ikke veldig mye om det her på bloggen, men veien ned i vekt går sin gang ved siden av alt annet. Det går nemlig rett vei.

Jeg skal fatte meg i korthet for de som lurer på nettopp dette, ja for jeg vet flere venter på nytt angående prosjektet mitt.

Jeg tikket ut av mai halvannen kilo lettere enn jeg kom inn i vårmåneden. Dvs. at jeg per 1. juni er 26,5 kilo lettere enn hva jeg veide inn til 2. januar i år. Med andre ord har jeg startet utflatingen mot sommerferien, ja som planlagt egentlig. Der jeg 1. mai veide inn til 108 kilogram så veide jeg inn til 106,5 1. juni, i dag når dette skrives.

Målet nå er å holde vekta gjennom sommeren fram til høsten, med et nytt mål, nemlig ned de siste kiloene til 100. Der tror jeg at jeg vil trives helt suverent. Til jul, ja så er jeg på 100!

For deg som lurer på hva dette handler om, ja så finner du mer informasjon om diettprosjektet mitt her.

PS. Skulle du som leser dette ha noen ekstra kilo å stri med og bli inspirert, her er kilder til god informasjon: 

Knekkebrøddietten

16:8-dietten/intermitterende faste

Periodisk faste

Kalorikalkulator

Hvordan gå ned i vekt uten å trene?

Dette er 16:8-dietten

PS! Skulle noen ønske å se før-og-etter-bilder av turbloggeren, så vil ikke slike publiseres. Verken tjukk eller tynn er turbloggeren lettkledd noe glansbilde å se til.

Stikkord: knekkebrøddietten, knekkebrødkuren, intermitterende faste, 16:8-dietten, periodisk faste, tidsbegrenset matinntak, intermittent fasting, periodic fasting, 8:16 fasting, time-restricted eating (TRE)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.