lørdag 22. oktober 2011

Dagstursekk

Fikk ny dagstursekk i høst. Hadde tenkt på det lenge å få tak i en erstatning for den gamle Norrønasekken som har fungert supert siden -95 da jeg kjøpte den. Fikk prøvd den nye Helsportsekken godt sist helg i veldig kupert terreng. Hadde en 8-10kg i sekken samt to fiskestenger festet på.

Er flere gode detaljer på sekken som jeg liker. Mange festepunkter. Greie integrerte sidelommer med glidelås på hver side. Sidelommene nede på hver side i stretsjmateriale/netting har god plass. Både håv og halvlitersflaske gikk nedi på ene siden. Samekniv og filetkniv i den andre. To klipsstropper som ga godt feste til en fiskestang på hver side av sekken. Hadde ikke vært noe problem heller å ha begge stengene på samme side.

Gode stramme/komprimeringsstropper som gjør at sekken kan bli tight og fast selv med mindre innhold i. God lomme i topplokk, samt en liten lomme med inngang fra innsiden. En stor innvendig lomme i ryggen. Sekken kan åpnes nede på framsiden for tilgang til det som måtte ligge nederst. Flere festemuligheter på framsiden. Sekken er klargjort for et drikkesystem. Det fulgte med oransj regntrekk.

På ryggen kjennes sekken god. Den satt godt i det kuperte terrenget jeg klatret opp og ned i sist lørdag. Akkurat passe polstring mot skuldre og hofte. Det blir jo spennende å se om sekken holder seg i årene framover. Satser på det.1 kommentar:

Christian sa...

Hei Bjarne ! Takk for kommentaren. Vi valgte å gå denne ruten i år. Dette var vår første tur i Femundsmarka, og blir nok ikke den siste. Greit å se seg litt om :) Grattis med vinnerbilde hos Helsport forresten ! Knallbra !

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.