lørdag 8. oktober 2011

Ny sekk og nytt telt i hus

Da var utstyret i hus. Helsportutstyret som jeg valgte meg ut. Jeg vant Helsports sommerfotokonkurranse i år og kunne dermed velge meg ut utstyr hos dem for 5000 kroner. Så gjort så fått.

Har hatt et ønske om et nytt og litt mindre telt enn Fjellheimen Camp 3 jeg har brukt til nå. Det vil nok fremdeles brukes mye, Fjellheimenteltet, men der jeg kan bruke tarp så trenger jeg ikke så stort rom. Jeg tenker f.eks. på neste års tur i Femundsmarka igjen. Der er det trær og skog å feste tarp i. På høyfjellet, bl.a. på Hardangervidda, er det deilig med stort tumlerom innendørs og der kommer Fjellheimenteltet til sin rett. Nå er Helsports Ringstind Light 2 koblet sammen i stua. Det blir kjekt med litt mindre vekt på ryggen.

Jeg var og i beit av en ny dagstursekk som jeg bruker mye på nærturene mine. Har hatt en Norrønasekk siden midten av 90-tallet som har fungert ypperlig, men glidelåser og klipps er utslitt og hull både her og der. Den pensjoneres til fordel for Helsports Breheimen 45l. Den har jeg kikket på en stund og nå vant jeg jo den.

Helsport Ringstind Light 2 (2011 mod.)

Litt mer enn 10% + på vekta Helsport oppgir (1.71kg) Det er til å leve med

Breheimen 45l

8 kommentarer:

Andreas sa...

Gratulerer med nytt tur-utstyr! Alltid like kjekt :-)

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Takk! Ja, det er alltid kjekt med nytt. Sekken har fått jomfruturen i dag. Den kjennes fin ut. Fine detaljer på den. Teltet blir nok ikke brukt før neste barmarkssesong antar jeg.

:)

Mien sa...

Gratulerer! For en utrolig flott premie å vinne! Turutstyr har lett for å ta litt for store jafs av budsjettet.

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Takk! :) Turutstyr er alltid en god investering. Jeg har vel hatt finere utsikt fra teltet mitt enn de beste hoteller kan tilby. Slikt sett er nok utstyret fort inntjent. :)

Miss McKill sa...

Grattis! Ser ut som en vel anvendt premiepott:o)

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Takk :)

Anonym sa...

Nytt forsøk på å legge inn kommentar.
Glimrende telt det der, vi var 3 mann på en 2 ukers kanotur i Rogen Nasjonalpark i sommer.
Vi brukte hvert vårt telt, 2 av oss brukte akkurat det teltet der, et av de letteste på markedet, og det fungerer aldeles glimrende!

Karmøybu (41)

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Hei

Det høres veldig betryggende ut :)

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.