lørdag 1. oktober 2011

Over 20 grader i Etnefjellene

Ingen rekordtemperatur det sikkert, men til å være i oktober merkes det og spesielt så høyt over havet. 15 grader i skyggen ved bilen da jeg startet fra parkeringsplassen litt over 09. Ved rødekorshytta steikte sola. Innover stien mot Strypetjødno hadde jeg en fin, varm fønvind fra øst i ryggen. Indian Summer!

En herlig dag. Irriterende nok glemte jeg kaffekjelen hjemme. Ble hverken kaffe eller varmmat. Matpakken rakk akkurat. Fisk ble det ikke, men hadde på et fint eksemplar + at jeg så endel fin fisk i overflaten. Noen rypejegere var også i området så jeg. Tviler på de fikk særlig fangst heller. Var ikke mye skudd å høre.

Innover mot Strype

Strypetjødno

Strypetjødno

Osatjørna

4 kommentarer:

Helene Orskaug sa...

Nydelige bilder! Ser ut som du hadde en flott tur! Sjeldent med så lune dager på fjellet i oktober:o)

Hilsen Helene

Mien sa...

Det var virkelig en opplevelse å være i Etnefjella i helga! Eh..minus søndagen, that is. Jeg var litt lenger inne enn deg, men lørdagens tur fra Øyno til Sandvass var en eneste stor nytelse. Traff noen jegere der, og de hadde skutt både hare og rype! Synd du glemte kaffekjelen, da.

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Takk for hyggelige kommentarer. Fjellsesongen min er over for i år. Nå blir det kun dagsturer i lavlandet for min del framover, mens jeg planlegger neste års langturer :)

Jan Erik Hansen sa...

Herlig med slike varme høstdager.

Også godt å se at det ikke er bare jeg som kan være litt distre når fjellet kaller...

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.