lørdag 13. oktober 2012

Helsport Breheimen 45L


I fjor ble den gamle dagstursekken min fra Norrøna byttet ut med en i tilsvarende størrelse fra Helsport. Var svært godt fornøyd med Norrønasekken som hadde fulgt meg i mange år. Nå har jeg brukt sekken fra Helsport i et år på mange dagsturer. På tide da med en liten omtale om den har holdt mål.


Breheimen-sekken holder svært godt! Ingen tvil om det. I et blogginnlegg på denne tiden i fjor gikk jeg gjennom sekkens finesser og detaljer etter første tur med sekken. Er spesielt fornøyd med lommer og festeanordninger. Håv, fiskestenger, drikkeflaske m.m. er viktig å få festet/ha plass til på utsiden. Strikker, fester og lommer holder godt og jeg kan ikke se nevneverdig slitasje på utsatte deler. Det er ikke verst med tanke på den hyppige bruken synes jeg.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Eg og har ein sånn sekk, har greid og miste den ene delen til "brystreima" de er festet med en kjip patent, pg faller av hvis man ikke passer på.
Regner med det er mulig og få ny hos helsport, men så langt er jeg ikke kommet.

Frank

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Det har jeg ikke vært borti med min sekk, ennå. Send en mail til Helsport så regner jeg med de sender deg en ny i posten.

:)

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.