fredag 19. oktober 2012

Kinetic Godspeed 12' 5-25 gr 3-delt


I september i høst kom denne stanga i hus. Den har virkelig levd opp til forventningene jeg hadde. Jeg har en tidligere 11' modell av denne, derfor var det enkelt å også legge ut noen kroner for denne også. Jeg gav under tusenlappen hos skittfiske.no for stanga. Det er grei pris.

Stanga har vært med på et par fjellturer i høst samt etter SØ. Gir skikkelig god føling med sluken samtidig som den føles virkelig sterk. Ørreten på nesten kiloen tatt på stanga i Etnefjellene i høst kjentes godt ned i korken. Da er det moro.

Langtkastende. Rask. Lett. 224g på den digitale kjøkkenvekta. At den ikke tynger er et viktig poeng. Har vært borti stenger av samme lengde før som har vært langt tyngre. Da blir det fort slitsomt. Skal ikke se bort fra at denne stanga blir med på langturene til sommeren. En god lengde til fjellfiske der man ofte kan møte langgrunne vann eksempelvis på Hardangervidda. En meter ekstra stang da er ingen bakdel i allefall. For ikke snakke om i skjærgården og i grunne viker og bukter etter sjøørreten. Den blir med meg etter SØ i vinter. Det er sikkert. Har blitt god venn med stanga.

Fra Skittfiske.no:

Ny og forbedret utgave av den annerkjente Godspeed stangserien fra Kinetic.
I våre nye Godspeed stenger bruker vi TORAY carbon. Toray er den ledende japanske leverandøren av høy-ytelses carbon.
 
Den nye Godspeed serien har i tilegg til den super følsomme klingen et meget lekkert design som gjør fiske til en ren nytelse. Med Godspeed vil du kjenne det minste napp og kunne gi et direkte og distinkt tilslag. Klingens oppbygging med overlappende fibre, gir en sterkere og mer robust stang sammenlignet med tradisjonelle klinger.
 
Spesifikasjoner:
- Kastevekt: 5-25
- 12 Fot
- 3 delt
• Reel Seat: Pac Bay IPS
• Durable lightweight guides
• Blank:’TORAY’ High Performance Carbon for superior action and casting
• Premium grade cork handle

1 kommentar:

Kjetil sa...

Jeg har en Shimano Beastmaster 9' stang 3g-15g eller noe sånt nå. Jeg er rimelig fornøyd med den og betalte i overkant av 1000 for sett med snelle (på tilbud) for 2 år siden. Jeg syns fiske har blitt såpass artig at jeg kunne tenkt meg å legge litt i det. Er dette stanga for meg?

Hva er bedre med en 12' vs 9'. Kaster den uhorvelig langt? =)

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.