onsdag 5. juni 2013

3 år som turblogger


Er et lite jubileum i disse dager på bloggen. 1. juni var det 3 år siden jeg postet første innlegg og dermed startet å turblogge. Det har blitt noen turer som er formidlet på bloggen disse årene, samt om andre saker som opptar meg i forbindelse med hobbyen.

Moro er det å ha fått så trivelige samarbeidspartnere og sponsorer som bidrar med litt tur- og fiskeutstyr til turlivet mitt. For ikke å snakke om alle hyggelige folk jeg får kontakt med via bloggen. Det synes jeg er storveis!

I disse første junidagene nå så er det mye klargjøring av utstyr til sommerens turer. Det er ikke lenge til nå før jeg trekker østover. 22. juni er startdatoen. Da er det inn i Femundsmarka igjen. Jeg klarer ikke å holde meg unna. Deretter slag i slag med turer i Børgefjell og på Hardangervidda. Kanskje også noen dager i Rondane. Krysser fingrene for fine turer, bra turvær og gode fiskemiddager. Kanskje treffes vi på tur i sommer? Det er alltid hyggelig!

"Stay tuned", som de sier, for nye innlegg her på bloggen!

9 kommentarer:

Anders sa...

Takk for tre år med mye godt lesestoff. Det har blitt en del timer på bloggen din etterhvert. Gleder meg til fortsettelsen.

Hel-G sa...

Stemmer i med Anders over her. Mye god lesning og takk for det. Dine tips er heller ikke å forakte.
Lykke til videre og god tur i sommer. Tvitvi med vær og fiskelykke

Unknown sa...

Flott blogg , håper det blir enda flere innlegg i årene som kommer. Kjekt å lese om turene dine, gir inspirasjon til å pakke egen sekk å komme seg på tur .Liker spesielt godt måten du formidler på , samt at det ikke er så mye hemmelighetskremmeri om fiskeplasser osv. Takk for at du deler dine opplevelser med oss .

Martin Hansen-Just sa...

Ja helt suveren blogg, er ikke lenge siden jeg oppdaget bloggen din og har utviklet seg til både oppslagsverk, ressurs. inspirasjonskilde og godt lesestoff. Stikker innom daglig og følger med på hvert innlegg :) Keep posting og hold denne bloggen i live i all fremtid fremover, så skal jeg sørge for at den hvertfall får følgere fremover via mine barn og dems barn hehe :) God sommer Bjarne :)

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Takk for hyggelige tilbakemeldinger på jubileumsinnlegget, karer! Ha en fin sommer! :)

Jill Kristin Ø.Remme sa...

Gratulerer med 3 år:))) Jeg håper virkelig du forsetter ja, snapper om mye bra på bloggen din:)

I will stay tuned:))

Unknown sa...

Gratulerer med 3 årsjubileum, Bjarne! Du har en fantastisk god formidlingsevne som gjør det til en fryd å lese om turene dine - og ikke minst å se på de vakre bildene. Måtte det bli mange, mange nye år for landets beste tur- og fiskeblogg.
Mvh Lars

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Takk for hyggelige ord, Jill! :)

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Takk for det, Lars! Hyggelig å høre.

:)

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.