mandag 3. juni 2013

Min nye venn


Jeg har savnet et bitte lite stativ til kompaktkameraet mitt på tur. Nå er det med. Joby leverte et lite stativ, en liten "Gorillapod". Det gjør jobben til tusen. Lettere nå å få litt flere aktivitetsbilder fra turene til bloggen. Blir spennende også å prøve det under vann i sommer. Nytt kompaktkamera, denne gang vanntett, er om ikke lenge i hus.

Gorillapod'n fra Joby på bildet over veier kun 45g(!), sammenslått kun 16,5cm lengde og levert med hurtigkobling. Kameraet "klipses" bare på plass på stativet når det skal brukes. Jeg får plass til dette lille stativet i bukselommen. I den andre lommen, kameraet alltid klar til bruk.

Stativet gjorde jobben i Etnefjellene sist helg.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hvor kjøpte du det? Et slikt et må jeg også få tak i!

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Fant det på outnorth.no til 129.- :)

Jill Kristin Ø.Remme sa...

Ja den er genial:) selges i fotobutikker overalt:)der koster den som regel 99 kr... det finnes en som er noe større for tyngre kameraer også, mye bedre en et fotostativ som jeg drasser rundt på...tungt:))) nå må jeg bare rive meg rundt å kjøpe en ny en, savner den stadig vekk:)))

må takke for alle tipsene du legger ut:))) mange kommer veldig godt med og mange gjemmer jeg på til en senere anledning:)

Ha en fin turuke:)

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Takk for hyggelig tilbakemelding på blogginnlegget, Jill :)

moroglillemann sa...

Dette var veldig hendig! Noke for oss andre bloggere på tur :)) navnet på stativet er notert på handlelista for ønska utstyr.
Tusen takk for et supert tips!

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.