torsdag 13. juni 2013

Mer komfortI sekken som blir med i kanoen i sommer så har jeg også funnet plass til dette myggnettet. Skulle varmen slå til i Femundsmarka/Rogen i sommer (det kan jo skje), så vil jeg være forberedt. Å ligge i telt i trykkende varme og stille vær er lite behagelig av erfaring. Badstutemperatur nås lett i et telt i solsteiken. Sola står tidlig opp og går seint ned i perioden jeg skal inn i villmarka.

Jeg sendte en mail til Rune hos Hekta på tur og spurte om jeg kunne få med meg et myggnett som de fører. Det var ikke noe problem. I posten et par dager etter. Skulle nå varmen slå til så skal jeg jaggu få testet dette. Tarpen som er med vil skape skygge er tanken, med myggnettet under. Burde klare å få sove da.

Min digitale vekt viser 192g og det er på størrelse med en brusboks nedpakket. Det er ikke galt.

3 kommentarer:

Unknown sa...

Hvordan kommer du deg ut og inn av den, er det glidelås eller snor under madrassen?

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Hei Ole! :)

Du, det var et godt spørsmål. Jeg sjekket nå. Man må krype inn under. Langs kanten nede er det påsydd et par cm stoff som legges under madrass/liggeunderlag.

moroglillemann sa...

Oi! Den der var praktisk! Ikkje dumt ;) men avhengig av et tre el stang til å henge den opp. Ligge under åpen himmel frister mange, men å være levende matfat tar knekken på lysta til dei fleste. Smart ;)

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.