torsdag 6. juni 2013

Variasjon


Jeg er ikke superbegeistret for havregrøt. Den må i såfall piffes opp skal den gli ned. Spiser aldri havregrøt annet enn til frokost på tur og der kan den etter hvert bli rimelig tung å få ned ettersom dagene går.

I nærbutikkene mine har jeg ikke funnet porsjonspakker med risengrøt og jeg måtte opp på distriktets store kjøpesenter, et sant helvete slike sentre spør du meg, for å finne grøten i passende porsjonspakker. De må riktignok tilsettes melk, men det ordnes med tørrmelk som jeg ellers har med på turene. Betalte noen og førti kroner for en 6-pakning mener jeg. Nå blir det litt mer variasjon i frokostene. Det skal bli bra.

På samme senter fant jeg også en noe mer egnet flytevest til kanopadlingen enn hva jeg har brukt til nå. Jeg velger de i rødt. Litt trygghet i å kunne bli sett skulle man trenge hjelp eller assistanse på noe vis. Tror denne vil fungere godt til formålet.


Ellers nærmer helga seg. Det tegner til bra turvær. Trekker trolig igjen opp i nærfjellene min øst for Haugesund for en liten fjell-og fisketur.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Variasjon er velkomment! Skal den koke lenge?

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Den skal kokes opp under omrøring og småkoke i 5 min under fortsatt røring. Den er snarkokt altså.

Den skal etter beskrivelsen tilsettes 2,5dl melk, men det ordner jeg med litt tørrmelk i stedet.

:)

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.