onsdag 13. november 2013

Dagens outfit


Caps fra Ørretbloggen! Gutta bak bloggen med det fengende navnet sendte meg nylig en caps med logoen deres på. Artig. Lovet et bilde og her er det.

Den ble testet ut på en liten ettermiddagstur i dag. Bloggen til de hyggelige karene fra de sørlige delene av Rogaland bør besøkes. Gode innlegg, bra bilder og for ikke å snakke om, noen gode filmsnutter. Ikke dumt å legge Ørretbloggen på favorittlista!


I ettermiddag startet jeg med fluestanga den første halvtimen inne i Skjoldafjorden, men uten resultat. Hadde tatt med slukstanga også ned til stranda og med møresilda montert på var det ikke lenge før en pen 8 hektos ørret var i andre enden. Den fikk svømme tilbake i fjorden ganske kjapt etter et bilde i håven. Et par mindre eksemplarer ble det også + noen bitte små sei. En halvtime etter solnedgang pakket jeg sammen. Det var kjølig i vadebuksa den siste halvtimen skal sies. Var i bilen akkurat idet det meldte regnværet satte inn. Fin tur!

2 kommentarer:

Unknown sa...

Så kledelig den capsen var, gitt :) Ikke visste vi at den også gir fiskelykke i form av nydelig sjøørret. Gratulerer! Og tusen hjertelig takk for hyggelige ord. De setter vi stor pris på.

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Takk for det og bare hyggelig! :)

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.