søndag 3. november 2013

Fuktig novembermorgen


Til forskjell fra i går var timene i morges langt fuktigere. Mer vindfulle også. Jeg hadde riktignok trodd det skulle blåse mer etter hva som var meldt. Den sørøstlige friske brisen kjentes likevel godt når den kom med tunge regndråper på regnjakka. Det var til tider en fuktig opplevelse.


Det ble drøye tre timer med fiskestanga rundt et nes i en fjordarm. Bikket et titalls sjøørreter der den største nok var rundt 7 hekto vil jeg tro. Alle som en fikk svømme videre igjen. En stor torsk på kanskje 2-3 kilo slo seg selv av. All fisk i dag ble tatt på 10g møresild holografisk med svart rygg. Enkeltkrok.6 kommentarer:

cath hy photographie & peinture sa...

Bonjour,
Je découvre ton blog, j'aime beaucoup ton travail! Des aventures et de très belles photos vraiment magnifiques!!!
Je suis artiste peintre, photographe amateur; je me suis inscrite pour suivre tes publications!
Je t'invite à me rendre visite sur mes blogs, merci beaucoup et bonne journée! Cath.

Aud sa...

Fine bilder og fin fisk :-)

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Merci pour le gentil commentaire, Cath :)

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Takk for hyggelig kommentar! :)

Englepappa/ Ole JN sa...

Det er kjekt å lese på bloggen din! Fine bilder, og gode skildringar av opplevingane i naturen. Du slepp all auren ut att - er det ein grunn til det? Er ikkje så inne på aurefiske, men veit at hadde eg fått aure på kroken ville eg gjerne ete den også... Er det regulert fiske?

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Takk for det! :) Det er minstemål på sjøørret på 35cm i Sør-Norge. Får jeg større så vurderer jeg der og da om jeg har lyst på ørretmiddag. Jeg var ikke så sulten denne dagen ;)

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.