onsdag 11. mars 2015

Dyreparkbjørner brukes til trening av jakthunder!


Ble i dag oppmerksom på denne saken fra Flå i Buskerud. Virkelig ille og kan umulig være lovlig med tanke på dyrevelferd i dyrepark. Dette er dyreplageri der innestengte rovdyr blir utnyttet på denne måten! Forkastelig!

Med dette innlegget oppfordrer jeg alle til å BOIKOTTE bjørneparken i Flå i Buskerud og Jakt-og fiskesenteret der som står for dette. At også Norges Jeger-og Fiskerforbund også bifaller dette er helt forkastelig! Dette vitner igjen om svært dårlig holdning til dyr, rovdyr og dyrevelferd.

Klikk på bildet for leselig tekst.

EDIT 17. mars:
Samme dato som dette blogginnlegget ble postet her sendte jeg også en mail til Hallingdølen, lokalavisa i Flå, om at dette ikke var god dyrevelferd og at mange reagerer på dette. Nå ser jeg saken er å finne i avisa der. NOAH -for dyrs rettigheter er også på saken for fullt nå. Dette støtter jeg selvsagt helhjertet.

Den nye sjefen for bjørneparken uttaler seg også i avisa.


NOAH - for dyrs rettigheter

EDIT 2. september 2017: Flere lenker i innlegget fungerer ikke lenger. Klikk her for å lese en av disse.

5 kommentarer:

Helge sa...

Forkastelig. Innimellom blir jeg så ufattelig flau av å være norsk. Synet på de store rovdyra våre er så til de grader ødelagt at de neppe reddes kan.... tror til tider det hadde hvert best for verden om vi hadde holdt oss til apelivet... Støtter full ut boikotten. Og vi som hadde tenkt oss dit i sommer da... Smakløst hele geia

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Velg en dyrepark som har en sunnere og bedre holdning til dyrene og dyrevelferd. Vi må nok tåle å ha dyr i hegn i dyreparker, men ikke misbruke de som de gjør i Flå. Det er å stresse dyrene mer enn nødvendig uansett om de får lov eller ikke.

Unknown sa...

Hei :-) Får ikke åpnet avisinnlegget. Hva sier sjefen for parken? Håper de sluttet med denne behandlingen av bjørnene?

Hilsen Malene

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Hei Malene :)
Ja, jeg ser at lenkene ikke lenger fungerer, men lim denne inn i nettleseren din så kan du se en av artiklene: http://www.hallingdolen.no/nyheiter/ansikt-til-ansikt-med-bjornen-1.1661146

Unknown sa...

Hei :-) takk for svar! Må visst logge inn for å lese artikkelen. Men har nå prøvd meg på en dyrepark. Kan ikke si at det var noe for meg, dyrene hører absolutt ikke hjemme der. Kanskje det finns noen andre som er bedre.

Hilsen Malene

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.