tirsdag 9. juni 2015

Stillstand og gjesteblogging


Jeg hadde ikke trodd i vinter da jeg planla tursesongen at det i starten av juni skulle være slik stillstand som det har vært. Men slik er det faktisk blitt.

Det har ikke blitt mye tur nemlig til nå i juni, ikke mer en nevnt her på bloggen, og det kan vel knapt kalles tur. Nå er juni ennå ikke nådd midtveis, så jeg har litt tid igjen riktignok. Det blir tur ja snart. Litt på jobb denne uka og så er det tur til helga. Fjelltur nummer 2 denne sesongen er planen. Værmeldingen er ikke så ille ser jeg.


Mellom alt annet arbeid den siste tiden så har jeg også gjesteblogget litt på Helsportbloggen. Det skal jo være så populært i bloggverdenen dette å gjesteblogge. Jeg har gjort det et par ganger nå hos Helsport om litt forskjellige tema. Du finner de der.

4 kommentarer:

Unknown sa...

Det blir ikke alltid som man planlegger :)
Teller selv dagene nå før det bærer mot Rogen og Femundsmarkneste hælg

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Nettopp. Kanskje vi ses i Femundsmarka? :)

Unknown sa...

Kjenner meg igjen i denne stillstanden gitt....Det er frustrerende, men ikke alltid så lett å få gjort noe med. God tur til helgen!

Unknown sa...

Ja hvis du skal inn til Kratlland så gjør vi kanskje det :) Vi padler Rogen-Bredsjøen-Vonsjøen og blir 2-3 dager i Kratlland og Grøtådalen.

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.