søndag 10. januar 2016

Nok en trivelig dag på isen!


Etter gårsdagens isfisketur uten fangst satset vi på et nytt vann idag. Det ble et par pinner til slutt, men ikke på undertegnede.

Det ble en finfin dag på isen igjen i Sveio, det skal sies. Dro litt lenger nord i dag og Frank og Oliver var på plass utpå isen da jeg ankom. De hadde funnet en fin plass i le for østavinden som var mer merkbar i dag enn i går. Et snøfall i løpet av natten hadde dekket landskapet og isen med 5-10cm snø. Kanskje kunne snødekket gi bedre forhold var en tanke jeg gjorde meg, til forskjell fra i går da det var blankis.

Frank blir intervjuet av Marius i TV-Haugaland

Med på isen i dag fikk vi også selskap av Marius i TV-Haugaland. Det var en artig opplevelse, men selvsagt også noe uvant å befinne seg foran et TV-kamera. Gjør jo ikke det til daglig. Det ble noen opptak som måtte gjøres om igjen, uten å røpe for mye. Det var ikke alltid like lett å stokke tunga med en mikrofon opp i ansiktet. Kjekt var det uansett og innslaget på TV-Haugaland kan du se her.

Oliver måtte også foran kamera

Foto: Frank Bergtun

Utpå ettermiddagen dro Frank og Oliver til sørenden av vannet og der endelig ble det fisk også på Frank. Første røya han har fått på isen. Jeg kom litt etter, men rakk å få dokumentert Franks første røye.

Frank får sin første røye på isen

I sørenden av vannet traff vi også på en annen isfisker som hadde fått 3-4 røyer opp på isen da vi snakket med ham.


Selv uten at undertegnede fikk fisk i dag så ble det en virkelig fin tur likevel. Kjekt å være ute og trivelig å treffe hyggelige folk som er ute i samme ærend. Ny tur blir det ganske sikkert neste helg. Kan se ut som isen og kaldværet holder seg.

2 kommentarer:

Aud sa...

Morsomt at dere kom på tv :-)

Birtes tur- og idéblogg sa...

Så fin blogg du har! Og så gøy å lese om både isfiske og fangst! Dette kunne jeg godt tenke meg å prøve! Ellers er fjellfiske sommer og høst veldig kjekt! Lite kan måle seg med selvfisket stekt ørret, agurksalat, nypoteter og litt hvitvin, Ønsker deg en fin-fin uke! Birte

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.