lørdag 16. januar 2016

Fantastisk på isen i dag!


En fantastisk fin dag på isfiske i trivelig selskap i Sveio i dag. Fangst derimot ble det ikke. Kun noen napp ble registrert der vi var.

Januarsola gir lange skygger

En hjort har trasket over isen her

Like etter soloppgang var det i vei utover isen med godt mot. En sekk ved fikk plass på akebrettet sammen med isbor og liggeunderlag.


En drøy halvkilometer sørover på isen bar det i dag. Litt tungt føre med snøen på isen. Noen steder var det overvann også etter mildværet midt i uka. Trolig også snøen som var årsak til dette og som tynget islokket ned litt.

Snart bålkaffe


Isen var solid nok. 12-15cm antok jeg etter å ha borret første hullet. Vi forsøkte både mark, maggot og kunstig agn i dag. Hadde napp på mark på 5-6 meters dyp og noe som dro i ståsnøret litt grunnere. Begge var snørene med rød lysblink på.Forsøkte også litt kikkfiske på grunt vann med mormyska, men observerte bare mange stingsild her.


I det sola forsvant bak åsen i sørvest pakket vi sammen. Kulda kom fort krypende. Minus 8 grader da jeg pakket inn i bilen etter en virkelig fin dag på isen, dog uten fangst som nevnt. Kan begynne å lure på om fiskelykken har forlatt meg helt? Forsøker innbitt igjen i morgen. Trolig litt lenger sør i vannet da.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Takk för gott sälskap Bjarne.Blev ingen fisk denna gång, men för en dag! Kommer leva länge på den. :)

Aud sa...

Flott vintervær i det minste :-)

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.