fredag 27. oktober 2017

Pimp it up!


Alle som leser bloggen vet at jeg driver med nettopp dette. Jeg "pimper" opp gamle sluker, eller modifiserer de til det bedre. Særlig svarte versjoner har jeg lykkes godt med synes jeg.

Jeg stakk innom Salar Sportsfiske i dag etter jobb. Salar er en av to hovedsponsorer på bloggen og leverer meg kvalitets fiskeutstyr. Frode der hadde nettopp fått inn nye 3D fiskeøyne, bl.a. helt flate med blank holografisk refleks OG ikke minst selvlysende(!) 3D øyne. De skal bli spennende å prøve.

Jeg har gjentatte ganger skrevet om nettopp dette her på bloggen (senest i september i høst), dette med å pusse opp gamle, slitte sluker å gi dem et nytt liv. Også å pimpe opp originalsluker er heller ikke dumt mener jeg, gjerne da med nevnte fiskeøyne.

12g Aura Flake øverst med pålimt 3D øye

Blogginnlegget jeg skrev tidligere i høst om nettopp dette temaet er et av de mest leste denne høsten og det er mange som har spurt meg hvor jeg bl.a. får tak i disse øynene og enkeltkrokene jeg bruker. Salar Sportsfiske kan skaffe deg dette. Jeg bruker øyne i 5mm diameter.

Det er meldt litt ymse vær denne helga. Det er litt å gjøre innendørs, men det blir tur ut ganske sikkert. Kanskje en tur å forsøke etter røya? Jeg fikk med meg litt Attraqua Spice Røye fra Frode som jeg vil prøve. Blir spennende.

1 kommentar:

Aud sa...

Det ser egentlig litt gøy ut. Og så er det miljøvennlig da :-)

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.