lørdag 6. januar 2018

Rekognoseringstur


I formiddag gikk turen til en nabokommune for å gjøre meg litt kjent i et område jeg ikke har vært før.

Det ligger noen spennende vann i dette området jeg var i dag, men jeg vet ingenting om disse og aldri har jeg vært der før. Dermed gikk turen dit for en titt i dag.

Minusgradene de siste dagene gjorde at fiskestanga ikke ble med. Et par centimeter is er vanskelige forhold for en sportsfisker. Derfor kun en tur, med kamera.


Fem minusgrader var det i lufta da jeg gikk fra bilen i titida. Frost i terrenget. Jeg har vært i kano ikke langt unna her turen går, men jeg har altså ikke vært inn til disse tjønnene. Alltid spennende med nytt terreng.


Et forholdsvis høyt piggtrådgjerde irriterer meg og er vanskelig å forsere der det sperrer veien for meg. Jeg er ikke alene om akkurat det. En hjort har også slitt her. Jeg forstår ikke meningen med piggtråd!


Jeg får rundturen jeg har sett meg ut i formiddag og kikket innom tjønnene. Joda, jeg skal tilbake hit med fiskestanga en gang. Kanskje allerede til våren, i april kanskje?


Jeg er tilbake til bilen etter en to timers rundtur. Det er et virkelig kupert terreng her og jeg kjenner det i kroppen at det har vært mye opp og ned mellom fjellknauser og over myrer. Fin tur!

1 kommentar:

Fjällripan sa...

Fint område! Alltid kul att upptäcka nya områden :) Stöter ibland på taggtråd i skogen, som blivit kvarglömt från gamla hagar o så. Många djur som kan skada sej på det! Trodde taggtråd var förbjudet numera, men när jag googlade på det så gäller det förbudet endast hagar där hästar vistas...iallafall här i Sverige....

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.