fredag 26. januar 2018

Utforbakke mot lysere tider!


Det går mot lysere tider, og det merkes! Det er herlig å se at dagene blir lengre og lengre.

Travle tider til tross så blir det også muligheter for litt tur ut. Helga er her, når dette skrives, blir det nok en tur ut denne helga også. Akkurat hvor er litt vanskelig å si, men trolig blir det til sjøen et sted.

Den mørke årstiden brukes også til å planlegge turer i den lyse. Sommerens turer tenkes det mye på i så måte. Per nå har jeg lyst å bruke noen uker i Engerdal til sommeren. Nå snakker vi Femundsmarka og omkringliggende herligheter, der starten trolig blir kanotur fra Käringsjön, en to-ukers tur. Deretter noen vandreturer i området.

Jeg har mye ugjort i det området mot svenskegrensen og vil gjerne oppleve mer. I sommer er tanken å ta en måneds tid til sammen i grenselandet. Akkurat hvor turene etter kanoturen går er på planleggingsstadiet nå. Det blir trolig både i og utenfor nasjonalparkgrensene.

Jeg vil av erfaring ikke detaljplanlegge for mye. Likevel vil jeg ha flere alternativer klare når dato for avreise østover nærmer seg.

Hardangervidda står også på på lista til sommeren. Detaljert uvisst ennå, men trolig fra Tinnhølen i år. Før det er det mange turer som skal unnagjøres. Nærfjellene venter selvsagt også på meg i vår!

1 kommentar:

Aud sa...

Godt at det går mot lysere tider :-)

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.