mandag 21. mai 2018

Ultimo mai


Tanken var en kanotur i formiddag, men med vinden som var meldt ble det heller en liten tur til favorittvannet.

Det går mot sist i mai i disse dager og været er strålende. Nesten litt for varmt og jeg var litt skeptisk i morges da jeg entret bredden litt før ni for første kastet. Ikke et vak å se i nærheten.

Joda, tunge drag i snøret på første kastet! På Aura Flake i rødt og kobber, 7g. En veldig pen ørret også som kjemper virkelig godt. Helt inne ved land slår den seg til slutt av. Den var langt over størstemålet her. 7 hekto stor kanskje?

Omtrent på størstemålet denne

Kort etter er det en under størstemålet som er på. Den kommer på land. Rundt to hekto stor. Etter flere kjenninger og napp er det en fin en igjen som blir med inn til land og i håven. Den er akkurat stor nok til å slippe ut igjen.

Kald leskedrikk med i formiddag

Det blåser friskt fra sørøst, men en varm vind. Over 20 grader. Det blir knapt en kjenning den neste timen jeg fisker. Helt dødt plutselig. Det var kun den første halvtimen det var liv å snakke om på fiskeplassen her.

Jeg burde jo egentlig vært langt tidligere ute i dag for et trolig bedre fiskebett. Likevel fin halvannen times tur dette her. Huslige sysler resten av dagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.