Da er turfrokosten pakket klar til turen i Femundsmarka i sommer. I år forsøker jeg noen nye frokostblandinger jeg ikke har smakt før.
Jeg har prøvesmakt riktignok før jeg landet på disse to som vist på bildet ovenfor.
I år så følger jeg turkompis Franks eksempel fra i fjor og porsjonspakker frokostblandingen. Det er rundt 100-110g i hver porsjon som inkluderer tørrmelk og et sukkerdryss. Det blir da bare å røre ut i kaldt fjellvann. I tillegg tar jeg med jordbærsyltetøy på flaske. Den skal først brukes på brødmaten de første par dagene som pålegg der.
På pakkelista som jeg publiserte her på bloggen i går så blir det der en liten justering ang. frokostblanding. De femten porsjonspakkene jeg har med i år gjør at det faktisk blir 100g lettere å bære.
Tørrmelken som jeg har brukt i blandingen i år er den svenske Semper Mjölk.
2 kommentarer:
Hei,
Kan jeg spørre hvor du kjøper Semper Mjølk ?
Hei. Jeg måtte til Sverige, men kanskje det er å få tak i i en nettbutikk i Sverige?
Legg inn en kommentar
Du må gjerne kommentere blogginnlegget.