søndag 21. april 2024

Nydelig dag i packraft!

 

Det ble en aldeles nydelig dag i packraften som planlagt, og i godt selskap til og med.

Kort etter at jeg hadde lastet båten og skulle hoppe oppi dukket Frank opp og var ikke sen om å komme seg utpå han også.

Det gikk heller ikke lang tid før første ørretene var på og det var kobber og rødt som fungerte godt i morgensola.

I dag ble Frank den som dro i land pokalen i antall arter. Foruten flere ørreter på samvittigheten kunne han også skilte med en liten røye. Ikke så veldig overraskende da vi vet de også finnes her.

Det ble fine timer også på den sedvanlige lunsjplassen våres, ja ganske så mange timer faktisk ved kaffebålet. Det er ikke feil det heller.

Fra land ble det også tatt mange ørreter i dag, men ingen veldig store. All fisken i dag ble tatt opp som kultivering her, bortsett fra en. Den største i dag fikk nemlig svømme tilbake igjen.

Det var likevel artig å se at alle ørretene vi tok i dag var i rimelig godt hold. At det er gode næringsforhold for ørreten i vannet her er ganske sikkert da.

Under lunsjen i dag telte vi hele 5 havørner på himmelen over oss en periode. Det er virkelig moro å kjenne på villmarksfølelsen selv så kort fra by'n som vi var i dag.

Et yrende fugleliv i skogen rundt oss var det også, deriblant en hakkespett som trommet signalet sitt høyt og tydelig borti åsen.

Klokka tikket mot sein ettermiddag da vi tilslutt gikk i land ved bilene igjen etter en lang, flott dag på tur.

Nå krysser vi fingrene for tilsvarende dager framover. Det bør ikke bli veldig lenge til vi er på tur igjen med packraft og fiskestang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.