lørdag 18. august 2012

Helt over


Sommerferien er definitivt helt over! Den lange lærerferien min er slutt. Angående det å være lærer så er det ikke lenger mye idealisme igjen her i gården. Friperiodene har blitt viktigere selvom det er utrolig spennende å jobbe med ungdom. Kjekk ungdom vi har her i Haugesund! Kan vel knapt tenke meg annen jobb, men idealistisk er jeg nok ikke. Der har byråkratiet og politikerne ødelagt for mye.

Denne helga blir det kanotur. En dagstur. Ally er på biltaket allerede. Det blir et vann i distriktet som får besøk. Til uka er det seriøs jobb igjen. Nye ungdommer, nye fjes, nye navn å lære. Noen helger framover blir det nok turer, men langturene er over for i år. Neste år derimot... Jeg gleder meg!

11 kommentarer:

Jan Erik sa...

Kjenner meg igjen i følelsen av byråkrati i skolen. En meget god grunn til at jeg rygget ut av klasserommet og forsøkte meg utendørs en gang i 2009.

Men er jo noen velfortjente avspaseringsdager som lærer. For du har ikke mer ferien en andre arbeidsfolk, bare avspasering (noe jeg fant ut da jeg plutselig ble trekt i lønn i min første lærerjobb...) Uansett så er det vel snart tid for høstferie :)

Du får kose deg med padleturene og legge ut nye bilder og turer, selv om det ikke er bra for rastløsheten når en ikke lenger kan få utløp for turlysten.

Andreas sa...

Det blir vel både høst- og vinterferie hvor du kan legge ut på noe lengre tur enn ei helg? :-)

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Takk for kommentarer karer. Joda, det blir turer framover, men altså ikke særlig lenger enn helgeturer. Høstferien blir det hyttetur på Sørlandet.

:)

Andreas sa...

Kom forresten over denne siden hvor du er nevnt, vet ikke om du kjenner til det. :-)

http://www.tursiden.net/2012/03/6-turblogger-du-bor-legge-til-i-favoritter/

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Hei igjen, Andreas. Joda, den har jeg sett ser du. Det er Jan Erik sin side (øverste kommentar her i innlegget;)) Jeg vil også i løpet av mørketida anbefale en del private blogger og nettsteder der jeg finner "mine" interesser godt dekket. Skal ikke se bort i fra at du også blir nevnt da, Andreas ;)

:)

Andreas sa...

Hehe, han har allerede kommentert her ja! :D Ja men da ser jeg frem til "dekningen"! ;-)

Jan Erik sa...

Jasså, du har vært på streiftog innom bloggen min Andreas? Hyggelig det. Har også din blogg liggende i favoritter :)

Du får bare komme med gode anbefalinger Bjarne. Alltid hyggelig å oppdage nye turfolk. Kanskje du til og med er interessert i å være med på et felles prosjekt med anbefalinger av blogger og gode bøker?

Andreas sa...

Det stemmer Jan Erik, fin side du har! :-)

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Sender du meg en mail med litt nærmere hva du tenker på, Jan Erik ;) Høres interessant ut, men vil høre litt mer først.

:)

Anonym sa...

Hei! Har du opplevd problemer med vindmotstanden når du frakter Ally slik? Hvor hardt strammer du jekkestroppene?

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Beklager seint svar! Har ikke fått med meg kommentaren din nemlig. Jeg frakter ikke Ally langt på biltaket som bildet viser. Kun noen mil i distriktet jeg bor. Synes den ligger stabilt slik og har ikke opplevd problemer med vindmotstand. Kjører rolig skulle det være kraftig vind, men da er jeg sjelden på kanotur likevel. Går fint opp i 80km/t slik. Kanoen min er kun 15 fot. Strammer jekkestroppene så langt jeg tør. Det har alltid gått bra.

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.